TOPP MODERNE DATASENTER NÅ TILGJENGELIG I NEAS SITT FIBERNETT

Troll Housing og NEAS samarbeider om et “state of the art” datasenter på Eide for sikker plassering av servere, med helt ny infrastruktur for kjøling, strømforsyning og sikkerhet, der din bedrift kan knytte seg til via NEAS høyhastighets fiber. Vi vil gjerne invitere deg til Troll Housing for en demonstrasjon av en helt ny standard for sikker lagring. Dine data er sannsynligvis svært verdifulle for ditt firma, hvorfor ikke plassere dem på en sikker lokasjon? Plasser alt ditt datautstyr her eller lei en U for en backup server. Fyll inn din kontaktinformasjon her, så tar vi kontakt. Du kan også ringe oss på 70 30 02 10, eller sende en epost til post@trollhousing.no for å gjøre en avtale.

NEAS samarbeider med det nye datasenteret Troll Housing i Eide kommune som nylig har åpnet dørene for næringsliv i vår region. Datasenteret tilbyr stor sikkerhet for tilgang og meget god beskyttelse der det er lokalisert 500 meter inne i fjellet. Datasenteret har etablert rack der du enkelt kan flytte inn med bedriftens servere, og det er installert kraftig infrastruktur for strøm og kjøling. Du kan også dra nytte av lokal oppfølging og kompetanse. Troll Housing har flere lokale IT selskaper allerede etablert på huset hvis dere trenger tilbud på drift og/eller utstyr. NEAS sørger for lynrask forbindelse til din bedrift, og du trenger ikke lenger tenke på brann, innbrudd, strømforsyning eller kjøling. Vi anbefaler et besøk hos Troll Housing, der du kan se på egen hånd hvordan dine data kan lagres trygt og miljøvennlig.

* Tilgjengelig og fleksibelt – vi kan ta i mot dine servere og få deg på nett raskt.
* Pålitelig og redundant, A og B strømkurser til hvert rack med kraftig UPS og nødstrømsaggregat.
* Meget effektiv kjøleløsning med høy kapasitet basert på vannkjøling. Vi tilbyr norges mest miljøvennlige kjølesystem som fører til lavere stømforbruk. Bedriften kan markedsføre ”Grønn IT” i sitt miljøregnskap.
* Egne skytjenester. Om du ønsker å prøvekjøre datasenteret før du setter dine servere hos Troll Housing kan vi etablere en skytjeneste så du kan få en Windows server eller Linux server levert omgående og styre den enkelt fra en webleser for å teste ut dine egne tjenester hos oss.
* Vi har stor kapasitet og et fleksibel tilbud – fra eget rack eller “cage” med flere rack.
* Adgangskontroll og høy sikkerhet i fjellet, vernet mot innbrudd, brann og alle typer naturkatastrofer.
* Du har adgang til ditt rack 24 x 7 x 365 og kan gjøre vedlikehold og oppgradere utstyret når det passer deg.

NEAS er en del av riks.no samarbeidet, og kan levere fiber infrastruktur over hele Midt-Norge, og har redundant fibersamband til Oslo og videre internasjonalt om det er ønskelig. NEAS har et av sine fiber knutepunkt hos Troll Housing, slik at du får tilgang direkte til fiber motorveien for dine applikasjoner.